Arrangementer

- Kommende events -

Folkemøde 2022

16. - 19. juni på Bornholm

I Dansk Ligestilling glæder vi os til at byde dig velkommen på vores telt på Folkemøde 2022. Vi har et omfattende program, som du kan  læse mere om her på siden. Vi håber du vil deltage i vores debatter og ser frem til at møde dig!


PROGRAM

Dato

Torsdag d. 16. juni

Tidspunkt

12.00 - 13.00

13.00 - 14.00

15.00 - 16.00

16.00 - 17.00

17.00 - 18.00

18.00 - 19.00Søndag d. 19. juni

Tidspunkt

10.00 - 14.00

- Tidligere events -

Konference: Ligestillingens udfordring

19. februar 2019 - Christiansborg


Arrangementet har været afholdt

Hvilke udfordringer står ligestillingen overfor i dag? Hvad betyder de kulturelle, religiøse og identitetspolitiske påvirkninger på vores ligestilling?

Dette og mange andre spørgsmål vil vores panel komme ind på denne eftermiddag. Vi glæder os til at se jer. Sammen får vi belyst udfordringerne og håber, at vi kan finde fælles løsninger og fremadrettede forslag til indsatser for bevarelse af vores ligestilling.


Paneldeltagere:
Naser Khader MF, Det Konservative Folkeparti
Hanna Ziadeh Tidl. Inst. for Menneskerettigheder.
Jeanette Varberg Museumsinspektør, forfatter og arkæolog
Aminata Amanda Corr Freelance journalist, Weekendavisen
Henriette Laursen Direktør for KVINFO
Fatma Øktem Ligestillingsordfører for Venstre
Esma Birdi Integration (Direktør i Institut for Integration)

BLÅ BAR

21. november 2019 - Musen & Elefanten


Arrangementet har været afholdt

De fleste danskere - specielt den unge generation - tager det som en selvfølge, at den lighed, der er mellem mænd og kvinder i Danmark, er en naturlov. Desværre er kvindernes seksuelle frihed historisk set meget ung og stadig skrøbelig.

I løbet af de sidste år opleves et stigende pres imod kvinders seksuelle frihed. Presset kommer fra en mindre gruppe ekstremt reaktionære borgere.

Det største pres kommer ifølge Bevar Danske Kvinders Ligestilling fra samfundets stigende antal konservative, kulturreligiøse muslimer.

Hvorfor, hvordan og hvorledes, vil vi høre mere om på denne debataften, hvor vi får besøg af debattørerne Karen West, Eva Selsing og Mouna Dadooche.